ABOUT

NAOFAL OUAZZANI

 

YOGA INSTRUCTOR

Bakgrund 

Naofal heter jag. Jag har en bakgrund som elitidrottare inom sporter som gymnastik, friidrott och olika kampsporter där jag efter avslutad karriär fortsatt som tränare. Det har varit mycket fokus på prestation, tävling och sökande efter adrenalinkickar. Med det, har jag tagit mig igenom perioder av idrottsskador och rehab som resulterat i ett sundare förhållningssätt till hur jag idag tar hand om min kropp.


Hur jag började med yogan

För omkring 8 år sedan började jag med yoga som komplement till min träning i syfte att bli mer rörlig och smidig. Det var inte förrän 2015 som jag efter en lång period med stress och utmattning, både på jobbfronten och privat, som jag började söka djupare i vad yoga och meditation kunde göra för att jag ska få en mer hållbar hälsa och balans i livet.


Jag började praktisera bikramyoga regelbundet under en kortare period och rörde mig mer och mer mot Ashtanga vinyasa som lockade med sin variation och utmanande praktik.


År 2017 utbildade jag mig till yogalärare inom Ashtanga vinyasa och vidare inom Rocket vinyasa med mer fokus på armbalanser och inversions.


Inspirationsresan som visade vägen

På min inspirationsresa genom yogans land Indien något år senare fördjupade jag mig ännu mer inom yogan och dess filosofi där jag numer framhäver vikten av den inre såväl som den yttre resan.


Idag undervisar jag i yogastilar som vinyasa, strong flow och Rocket vinyasa på yogastudios i Stockholm. Jag håller även företagsklasser,  workshops i armbalanser och erbjuder mina tjänster till privatpersoner som söker att integrera yogan i sin vardag med jobb och stressigt privatliv.Jag ser fram emot att få dela med mig av min yoga till er, antingen på någon klass på yogastudio eller någon av de yogaresor jag arrangerar.


Hoppas vi ses på mattan!


NAMASTE

Naofal

MIN SYN PÅ YOGA

Yoga betyder förening. Det betyder även balans, balans mellan kropp och sinne. För mig är yoga balans i livet. Det är just den yoga jag erbjuder på mina klasser. Ett space att skapa den balans just DU vill ha i DITT liv. Jag erbjuder det genom mina lättsamma och lekfulla klasser som jag komponerar oavsett om det är vana eller ovana yoginis och yogis i det space vi skapar.

 

Alla finner sin utmaning!

 

Utmaning är också det jag öppnar upp för, att testa gränserna genom att känna efter hur energin i kroppen känns just den dagen du står på mattan. Kanske vill du komma in i en armbalans, kanske i ett huvudstående eller kanske bara hitta rätt hållning i någon av yogans ofantligt många asanas. Det är DU som skapar DITT pass när vi möts på mina klasser.

 

Vi ses på mattan. Namasté

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Connect on social media

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera